Happy

Valentinesday

Happy

Valentinesday

Curdpido’s Lovesticks

12,0036,00 Inclusief btw
Curdpido's Lovesticks
Samen met Curdpido hebben we een een kleinigheidje (nee; niet deze) bedacht om aan jouw vlam, goudvis of jezelf te geven. Een heerlijke koekreep van shortbread met daarin een huisgemaakte aardbeienjam als vulling. Curdpido's Lovesticks vragen er natuurlijk om verzonden te worden via de brievenbus, dus, dat kan ook. Zet in het opmerkingen veld de tekst die op het kaartje geschreven mag worden, dan doen wij de rest. We hangen geen waardeoordeel aan de door jou gekozen tekst.  

Curdpido’s Lovebox

49,50 Inclusief btw
Dit geschenk kost €49,50 inclusief btw. én verzending.
Curdpido's Valentijn
Altijd al eens willen weten wat 'ons Cur' in het dagelijks leven doet? Althans .. wanneer het geen Valentijn is? Ook Curdpido hebben we zo ver gekregen zich te laten portretteren. Dat was beslist geen sinecurde. Uiteindelijk moeten de rekeningen natuurlijk gewoon betaald worden. Voor een ieder die dacht dat Curdpido, van 15 februari tot aan de volgende Valentijnsdag, zich vooral bezig hield met epibreren (iets doen dat heel voornaam lijkt, maar eigenlijk niets voorstelt) heeft het mis. Exclusief voor Goedgecurd deelt hij een 'een dag uit het leven van..'
Curdpido's Houten Hart
Zet in het opmerkingen veld de naam die je op het plankje gebrand wenst te hebben, dan doet Zoë de rest :-). (disclaimer: 'Laat Curdpido knipogen naar je geliefde' staat enkel op het plankje op de foto, dat komt niet op ieder plankje)

Curdpido's

Speciaal voor Valentijn heeft Curdpido zijn aardbeiencurd door ons laten labelen.

Wist je dat..

Otje écht bestaat?

Wie is Otje?

Goede vraag.

Ben jij een artiest, kunstenaar of kun je gewoon goed tekenen?

Neem contact op, wie weet kiezen we jou om iets van onze artwork te ontwerpen.

VOOR 12:00 BESTELD, VOLGENDE DAG VERZONDEN (Gratis vanaf €50)

VERZENDING TIJDENS DE FEESTDAGEN:
Bestel op tijd om teleurstellingen zo veel mogelijk te voorkomen. Goedgecurd verstuurt je bestelling de volgende dag zodat we kunnen garanderen dat je bestelling vers is. 

Voorheen werd dezelfde dag verzonden, maar door toenemende drukte schuiven we een dag op. Vers is altijd het lekkerst.

connect with us

Shopping cart

Sign in

No account yet?

Facebook Instagram